Jalupro V-Lift Super Hydro Nedir?

Jalupro V-Lift Super Hydro yüksek ve düşük ağırlıklı çapraz bağsız hyalüronik asit, peptidler içeren bir çeşit mezoterapidir. Dolgu uygulaması değildir.

Jalupro Super Hydro, tüm yüze değil, yüzde sağ ve sol tarafta 6 noktaya ve çeneye toplamda 13 noktaya uygulanır. Temel mantığı yüzü asan ligamanlara uygulanmasıdır. Yaşla birlikte yüzde yer alan yağ lobüllerini ve yapıları asan ligamanlar zayıflar. Jalupro, bu ligamanlardaki hücrelerin tekrar üretilmesini sağlar. Ligamanları oluşturan temel hücreler tenoblastlardır, uygulanan hyalüronik asit ve peptidlerle birlikte tenoblastların temel hücre olan tenositlere dönüşümü sağlanır.

Jalupro Super Hydro, yüzü şişirmeden yüzün yukarıya doğru tekrar lift olmasını sağlar, yüzü yukarıya doğru kaldırır. İdeal olan 1ay arayla, 3 kez yapılmasıdır. Bu etki ortalama 9-12 ay arasında devam eder. Normal mezoterapilerden farklı olarak yüzeysel değil biraz daha derine uygulanır. Bu yüzden ağrı hissedilmez.

İdeal hasta grubu 30-55 yaş arasındaki hastalardır. Hastalarımız bu uygulamayla ilgili en sık, yüzlerine gelen doğal ifadeyi, yüzün dinlenmiş ve yukarıya doğru tekrar yükselmiş ifadesini sevdiklerini belirtmektedir. Sadece daha önce kalıcı dolgu uygulaması yaptırmış hastalara, gebelere ve emzirme dönemindeki kişilere yapılması önerilmez.

İşlemden sonra kişi rahatlıkla normal hayatına devam edebilir. Herhangi bir yan etki görülmesi beklenmez. Uygulamadan sonra hemen işlemin etkisi görülür, ilk etkiler hyalüronik asit etkisiyle ortaya çıkarken, 4. haftada gelişen etki kişinin kendi hücrelerinin çoğalması ve güçlenmesiyle ortaya çıkar.

Özellikle yüzde lifting etkisi yaratan HİFU-LİFU gibi cihazlı tedavilerle kombinasyonu önerilir, birbirlerinin etkisini arttırır.

Yorum Yaz

E-Posta adresiniz paylaşılmayacaktır, * Zorunlu alanları ifade eder.

Scan the code